Iria Martinez del Club Patinatge ha participat al Campionat d’Espanya aconseguint la 17à posició i Emma Alvarez ha quedat en 7à posició al Campionat de Barcelona Cadet B

Iria Martinez del Club Patinatge d’Arenys de Munt ha participat al Campionat d’Espanya aconseguint l’objectiu de quedar classificada entre les 22 primeres.

Iria Martinez va iniciar la temporada 2019 el 2 de març competint en el Campionat de Preselecció de la Categoria Junior-Senior obtenint la primera plaça i així aconseguir formar part de l’equip de competició Junior A i assolint el seu primer objectiu de la temporada.

Després d’uns grans resultats als campionats de Barcelona i Catalunya, Iria Martínez va assolir la 17à posició al campionat d’Espanya celebrat aquest cap de setmana a Bilbao. El president del Club, Josep Pi, s’ha mostrat molt satisfet per l’actuació de la jove patinadora.

D’altra banda, la patinadora del club, Emma Alvarez, ha finalitzat la seva temporada aquest diumenge quedant en setena posició al Campionat de Barcelona Cadet B. La patinadora va realitzar un gran disc curt assolint la quarta posició provisional. Finalment en el disc llarg, els nervis li van jugar una mala passada i va quedar en 7a posició.