Inscripcions obertes per diferents tallers de creixement i autoconeixement

L’ajuntament d’Arenys de Munt ha organitzat una nova edició del curs de creixement personal Estima’t, que té l’objectiu d’aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cada persona per afrontar la seva vida. Es podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

La regidora d’Igualtat de Gènere, Maria Angels Gros, explica que aquest taller és obert a tothom, però que generalment s’apunten dones. Ella mateixa explica en què consisteix.

El curs s’iniciarà el 3 d’octubre i durarà fins al desembre de 2019. Es farà tots els dijous de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell. És gratuït i les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció. Les inscripcions es poden fer fins al 26 de setembre a l’Oficina d’Atenció de l’Ajuntament. 

I també s’ha organitzat una nova edició del taller Activa’t, adreçat a persones majors de 65 anys, on trobaran un espai de relació i intercanvi on poder exercitar la memòria, compartir vivències personals i gaudir d’activitats que generin benestar. Aquest taller s’iniciarà el 15 d’octubre i durarà fins al desembre de 2019. Es farà tots els dimarts de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell. La regidora de gent gran, Montse Batista explica en que consisteix.

Les inscripcions s’han de fer a l’ajuntament a partir del 23 de setembre i fins a l’1 d’octubre. Les places són limitades.

El proper mes d’octubre començarà el taller de Creixement personal mitjançant l’escriptura que organitza Donaviva. Serà a càrrec d’Anna Moore. El curs es farà un dissabte cada 15 dies, fins al mes de juny i en horari d’11 a 1 del migdia, a la Masia de Can Borrell. Es treballarà en base a tècniques de coach, Programació Neurolingüística i escriptura terapèutica. Anna Moore explica que el taller servirà perquè els participants es coneguin millor, guanyin autoestima, i tinguin recursos personals per millorar el seu benestar.

Si voleu participar-hi les inscripcions es fan a través del correu donaviva_arenysdemunt@hotmail.com o trucant al 678 795 625. La proposta és oberta a tothom i les places són limitades.