Inflables i reunions informatives a favor del projecte Vacances en Pau

Els Voluntaris posaran un any més a la Plaça de l’Església els inflables per recaptar fons per Arenys amb el Poble Sahrauí.

Els inflables els trobareu tots els divendres del mes de maig a partir d’aquest divendres i fins l’1 de juny. Hi seran a partir de 2/4 de 5 de la tarda i fins 2/4 de 8. 

Precisament Arenys amb el Poble Sahrauí us convida un any més a passar un estiu diferent.

Durant els mesos de Juliol i Agost, els infants sahrauís dels campaments de refugiats de Tindouf, Argèlia, tenen la possibilitat de sortir del seu entorn durant els mesos de més calor, rebre atenció sanitària i participar d’un intercanvi entre cultures.

Per portar aquest projecte endavant, cal la participació de famílies d’acollida. Marta Farrés, d’Arenys amb el Poble Sahrauí, explica que aquest any estan molts contents ja que abans d’iniciar la campanya, ja hi ha famílies que s’han interessat pel projecte.

Si esteu interessats en participar-hi, es faran un seguit de reunions informatives. Concretament a Arenys de Munt, la reunió informativa es farà aquest dissabte a les 11 del matí a la Biblioteca i el mateix dissabte, també a les 11 del matí, a la Biblioteca Arenys de Mar.