Incendi d’un vehicle al Torrent d’en Puig

Segurament si ahir al migdia van treure el cap per la finestra o es trobaven pel carrer van poder veure una columna de fum a la part baixa del poble. Doncs bé, això va ser el resultat d’un incendi que es va produir en un vehicle que estava estacionat a la zona industrial Torrent d’en Puig d’Arenys de Munt.                                 

Sí, la informació ens arribava aquí a la redacció al voltant de les dues del migdia, un cop ja s’havia emès l’informatiu corresponent del dia. Per tant, és avui quan hem conegut tots els detalls d’aquest succés. El sots-cap de la Policia Local, Xavi Geli, ha comentat que és un fet extrany que un cotxe entri en combustió a les dues del migdia quan portava estacionat allà des de les 9 del matí. Afirma que la investigació està oberta. El foc va afectar també el vehicle estacionat just al darrera.

També ha explicat que, arrel de l’intent d’avisar als propietaris de vehicles estacionats a la zona per fer-los retirar, es van adonar que un cotxe que hi havia era robat. Havia estat sostret a Itàlia i una persona d’aquí el va comprar sense saber que era robat. Ara aquesta persona s’ha quedat sense cotxe i sense els diners que en va pagar.

No pengi, Sr Geli, perquè hi ha una altra qüestió d’actualitat que volem tractar amb vostè. Escoltem un parell d’anuncis i de seguida tornem.