Il·lusió, força i empenta, són sentiments comuns en els cins partits que aquesta matinada han començat la campanya electoral

Aquesta mitja nit ha arrencat la campanya electoral, i malgrat la pluja, avui el poble ja s’ha llevat amb ple de cartells electorals de les diferents formacions que concorren a les Eleccions Municipals del 28 de maig. Estem ja doncs en campanya, i a partir d’avui, tal com marca la normativa electoral, la informació política arriba minutada, pautada, i repartida proporcionalment al pes de cada partit segons els resultats de fa quatre anys. Encetem ara mateix el primer bloc de campanya electoral.

Amb força, il·lusió, i ganes de seguir transformant Arenys de Munt. Així arrenca la campanya Esquerra Republicana d’Arenys de Munt, que en aquests comicis intentarà revalidar l’alcaldia, amb Josep Sánchez Camps al capdavant de la candidatura. La penjada de cartells va coincidir amb una estona de pluja, i Sánchez ho interpreta com una senyal de que tot va pel bon camí. I espera una campanya neta i amb respecte, on puguin exposar el seu projecte, que al seu entendre, és l’únic que garanteix seguir transformant el municipi. Esquerra Republicana planteja una campanya de proximitat, anant casa per casa, i aniran organitzant actes per a tots els públics, paradetes i actes formals.

Junts per Arenys de Munt comencen la campanya amb il·lusió, ganes d’explicar el seu projecte, i convèncer als veïns i veïnes que aquest és el millor projecte per Arenys de Munt. La pluja, tan esperada, va ser present ahir durant la penjada de cartells, però tot i això Pep Artigas Alsina ha fet un bon balanç de l’inici de campanya, i ha comentat el seu eslògan, compromesos de debò, que els identifica i deixa clar el seu compromís per treballar per al municipi.  I aquest vespre JuntsxAdM té un acte polític important, amb la presentació de la llista electoral i els principals eixos del seu programa electoral. Ja el tindran imprès i el repartiran als assistents. Hi intervindrà Marta Madrenas, alcaldessa de Girona. La presentació de la llista es farà a les set del vespre a la Sala Municipal. Hi haurà un refrigeri a l’acabar. I diumenge a les 5, a la plaça de l’església, el partit muntarà una xocolatada amb inflables.

El PSC també ha donat el tret de sortida a aquestes dues setmanes de campanya. La seva cap de llista, Vanesa Muñoz Fernández, ha comentat que ho fan amb un clima d’il·lusió, empenta, força i de voler canviar les coses a Arenys de Munt. I dóna la casualitat que el hashtag de campanya és un rodolí, #AlcaldessaVanesa. El primer acte oficial de campanya serà avui, a les 7 de la tarda, a la Masia de Can Borrell. Muñoz Fernández explica que serà un acte per presentar la seva “família”.

La CUP inicia aquesta carrera cap a les eleccions amb la victòria com a objectiu i amb plena il·lusió i confiança amb el seu projecte. L’alcaldable, Guiu Muns Roura, afirma que la política no és el que ens han estat venent al llarg dels anys. El primer acte oficial de campanya de la CUP arribarà aquest proper diumenge, a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya. Un acte que servirà per explicar la il·lusió de tots els integrants del projecte

I Alternativa també va iniciar la campanya electoral amb il·lusió i amb el mateix full de ruta que fa 4 anys. Virgili Garcia Fernández explica que hi ha molta feina a fer i molts projectes per engegar.