Victòries dels dos futbol sala, del Sènior A de futbol, empat dels veterans i derrotes de l’hoquei i el Sènior B de futbol

Comencem l’habitual crònica dels dilluns repassant el resultat de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex va caure per 3 gols a 5 davant l’Igualada en el retorn de l’OK Lliga. Els d’Enric Daumal Saurí segueixen sense conèixer la victòria i continuen penúltims amb 2 punts.

Repassat l’hoquei, moment ara d’obrir el bloc de futbol sala. Ho fem de manera immillorable perquè tant el masculí com el femení van guanyar els seus respectius partits. El masculí es va endur la victòria de la pista de l’OAR Gràcia per 2 gols a 6. Els de Gerard Artigas Torrent escalen fins la 7a posició. Escoltem la valoració del tècnic.

I com dèiem, el femení també va fer el seus deures i va superar també per 6 gols a 2 a l’Olímpic Floresta. L’equip dirigit per Joan Jové Peralta escala fins la 2a posició a l’espera que el Cardedeu es posi al dia.

Passem amb el futbol. Resultats de tot tipus. El Sènior A va superar al Santvicentí, darrer classificat per un clar 1 a 9 i es consoliden a la 6a posició de la taula. Escoltem al tècnic, Cristian Pajuelo Cerrillo.

I per la seva part, el Sènior B va caure per 0 gols a 4 en la 9a jornada de la 4a catalana. Els d’Eric Andrés Masoliver van competir fins que l’energia ho va permetre ja que van jugar sense canvis durant tot el partit.

I per últim hem de repassar el resultat dels veterans. Els de Raul Serrano Garcia s’enfrontaven al Sinera en un derbi amb el liderat en joc. Finalment el partit va quedar en taules amb un resultat de