Ha sortit l’Amunt Arenys on entre d’altres es dona a conèixer el Pla d’Actuació Municipal

Aquest marca les línies prioritàries que es desenvoluparan al llarg del mandat i fins l’any 2023.

L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, destaca que és un PAM coherent amb el que van prometre i que demostra una gran ambició política per fer avançar el municipi.

Entre els objectius de més envergadura hi destaca la finalització de les obres d’urbanització de la riera, i la construcció de la rotonda a l’inici del poble.

També hi destaca la redacció del projecte de la nova residència geriàtrica, tot i que les obres no començarien fins el 2023.

Sánchez també explica que els objectius del PAM tindran un gran impacte en els pressupostos de tot el mandat.

Per últim, l’Alcalde comenta que el PAM ha estat compartit amb les forces de la oposició i properament s’entregarà al consell del poble. En aquest mateix sentit, Sánchez afegeix que estan oberts a realitzar modificacions.

A banda del Pla d’Actuació municipal, a la revista Amunt Arenys també trobareu una entrevista amb el cap de la policia local, una cronologia de l’estat d’alarma per la covid 19, una entrevista amb el Doctor Ramon Boixeda, cap de medicina interna a l’Hospital de Mataró, i també els escrits dels diferents grups municipals. Podeu consultar l’Amunt Arenys al web municipal.

Click to access Amunt_Arenys_59.pdf