GUSAM obre el termini per rebre candidats a formar part del Consell d’Administració

Aquests dies s’ha obert el període d’inscripció per presentar la sol·licitud d’optar a la renovació dels membres del Consell d’Administració de l’empresa pública municipal GUSAM. Seran els tretze regidors de l’Ajuntament, com a integrants de la Junta General, els qui escolliran els deu membres del Consell d’Administració. En concret, es triaran quatre representants escollits pel govern municipal, tres representants escollits pels grups de l’oposició i tres professionals amb capacitat tècnica i experiència en àmbits com la gestió i administració d’empreses, la comptabilitat, els recursos humans o l’economia social. Les tres persones professionals s’escolliran per mèrits inclosos al seu currículum. Per poder ser candidat, són requisits indispensables tenir disponibilitat d’assistència a les reunions del Consell d’Administració i assistir a un mínim de quatre reunions a l’any. Cal tenir en compte que els membres del Consell d’Administració de GUSAM no reben cap tipus de remuneració econòmica. L’Alcalde d’Arenys de Munt i president de GUSAM, Josep Sánchez explica que es valorarà el fet de ser d’Arenys de Munt i el coneixement en gestió d’empresa.

El termini per presentar candidatura finalitza el proper dilluns dia 1 de juny. Un cop finalitzi el termini es valoraran les sol·licituds.

Les persones interessades a formar-ne part poden enviar la candidatura a través del formulari que trobareu al web municipal.