Guiu Muns Roura: “La candidatura per aquestes eleccions és molt més madura que fa 4 anys”

Aquest passat divendres va ser el darrer torn de la CUP en la temporada 22-23 del Parlem del Poble. Van assistir als estudis centrals de Ràdio Arenys de Munt l’actual regidor i cap de llista, Guiu Muns Roura i la número 2 a la llista per les properes municipals, Aida Solé Missé.

Un programa que va estar marcat, com no, per l’actualitat municipal. I per la CUP, un dels temes d’actualitat més immediata és la presentació de la candidatura que van realitzar el passat dissabte 11 de febrer. En aquesta presentació es van conèixer els primers llocs de la llista i va servir també perquè la CUP d’Arenys de Munt presentés els seus eixos de treball. Com ja vam comentar, un d’aquests eixos és la mobilitat, ja sigui en cotxe, a peu o en transport públic.

Sobre el model actual de mobilitat, després de totes les obres que s’han realitzat, Guiu Muns va recordar que ells donaven suport a la transformació que proposava el govern però creuen que l’impacte ha estat menor del que es pensaven. Una opinió que també els hi han fet arribar alguns veïns del poble. Sí que valoren de manera positiva la millora en l’accessibilitat a la zona industrial.

Com dèiem anteriorment, per la CUP la problemàtica de mobilitat va més enllà de l’ús del vehicle. Al programa de divendres es va posar sobre la taula la intenció que va fer pública l’Alcalde d’Arenys de Munt a l’Alcaldia del mes d’octubre. Josep Sánchez Camps anunciava que es treballarà perquè Arenys de Munt disposi d’un bus urbà propi. Doncs bé, divendres vam conèixer que aquesta proposta es va parlar amb la CUP, que ho considera molt interessant. Això sí, s’haurà d’estudiar a fons la viabilitat, va afegir Guiu Muns.

Preguntats sobre les principals diferències entre el projecte de la CUP de l’any 2019 i el del 2023, Guiu Muns va afirmar que es tracta d’una candidatura molt més madura després de 4 anys d’experiència. Muns va afegir que volen presentar un projecte que tingui continuïtat més enllà d’un mandat.

L’objectiu de cara als comicis el tenen clar: volen governar amb el màxim de regidors possibles. Muns té clar que sense l’Alcaldia hi ha molts projectes que no es podran tirar endavant.

Poden escoltar totes aquestes i altres qüestions de forma ampliada recuperant el programa sencer que ja saben que poden trobar al web de la ràdio, a la carta.