Guiu Muns proposa dedicar a unes jornades culturals tots els diners que ingressi per ser regidor de la CUP

El regidor de la CUP, Guiu Muns, va comentar dissabte al matí al programa Parlem del Poble de Ràdio Arenys de Munt que dedicarà tot el seu sou de l’ajuntament a unes jornades culturals obertes a la ciutadania. És una proposta que s’ha debatut entre tots els membres de l’Assemblea de la CUP d’Arenys de Munt.

El regidor també va parlar del punt del ple de dijous. S’aprovarà un Pla Econòmic Financer (PEF)  ja que el govern s’ha saltat la regla de despesa en l’execució del Pressupost 2019 i ara és obligatori que durant els propers dos anys l’economia municipal es regeixi per un Pla Econòmic Financer. Guiu Muns no critica que s’hagi gastat més del que la llei permetia, però si que retreu al govern que aquest fet s’hagi produït per haver prioritzat la riera abans que altres actuacions al poble.

Al programa també es va parlar de la reunió que van mantenir govern i oposició per tractar la qüestió de la recollida selectiva. Entre les propostes hi ha un canvi de dia de recollida del rebuig i el fet que la bossa d’aquesta fracció sigui més petita i que les reparteixi l’ajuntament, amb l’objectiu que sols es recullin aquestes bosses.

Des de la CUP van recordar que al gener s’haurà de fer una nova licitació de la recollida selectiva i s’haurà de veure com l’ajuntament treballa la futura municipalització d’aquest servei. Si voleu escoltar el programa sencer ho podeu fer a través del web de la ràdio, a la carta.