Gran Mostra d’Entitats del Centre Moral i darrera proposta del cicle Insòlits

Aquest cap de setmana es farà la “Gran Mostra d’Entitats” del Centre Moral.

Els actes començaran divendres a les 10 del vespre a la plaça de l’Església. Hi haurà cinema a la fresca amb la projecció del primer vídeo promocional de “El Centre és Viu” i de la pel·lícula La La Land. Hi haurà servei de bar.

Dissabte, durant tot el dia, a la plaça de l’Església hi haurà Gran mostra de seccions del Centre Moral al carrer.

A les 10 del matí es farà una simultània d’escacs i tenis taula, a més de tallers de domassos i del mural El Centre és viu.

A les 11 del matí es farà el programa de ràdio “El Centrenari”, en directe des de la plaça de l’església, i a les 12 es farà una gran flash mob  protagonitzada pels temibles dimonis de Pastorets i els majestuosos patges de la cavalcada de reis.

A partir de 2/4 d’una del migdia tindrà lloc un vermut solidari amb música en directe de la mà de grups locals.

Ja a la tarda, a partir de 2/4 de 6 i fins les 7 es farà la descoberta de la carrossa del patge reial, fotomaton caracteritzat de personatges del teatre del Centre i taller de pessebres.

A les 7 de la tarda hi haurà ballada de sardanes i a les 8 breu actuació de la coral Veus de Munt que mostraran un tastet de l’espectacle que estrenaran el 17 de juny.

Parlant de sardanes recordem que al vespre a partir de les 10 tindrà lloc el Gran concurs nocturn de sardanes.

I finalment diumenge a partir de les 12, hi haurà ballada de l’Esbart amb la participació de tots els grups de la secció, i un dinar solidari. Totes les activitats són gratuïtes a excepció del dinar.

Esteve Torrent, president del Centre, explica que tot plegat és per donar a conèixer les entitats del centre i per continuar recaptant diners per les obres de reforma de l’edifici centenari de l’entitat.

El dinar solidari tindrà lloc diumenge a les dues del migdia a la plaça de l’Església.

De menú hi haurà amanida, paella, postres, pa, vi i aigua, pels adults, i macarrons, postres i beguda pels infants. Els tiquets ja es poden comprar a través del web del centre o a secretaria.

Coincidint amb la “Gran Mostra”, el cicle Insòlits porta diumenge l’espectacle: “POESIA, CANÇÓ DECONSTRUÏDA I FUGA”. Un espectacle protagonitzat per la actriu Lîla Urbano i el músic Conrad Setó.

 

En ell posen en joc texts en català des de l’època medieval fins als nostres dies: Anselm Turmeda, Salvat Papasseit, Josep M. de Segarra, Enric Casasses o Joan Brossa.

La proposta és per diumenge a les 6 de la tarda, a la Plaça de l’Església.