Formació i convocatories per les empreses d’Arenys de Munt

El proper dimecres tindrà lloc a Can Borrell, la jornada formativa “Com seran els meus clients d’aquí a 5 anys?: Eines d’emprenedors que els empresaris necessiten conèixer”.

Cada vegada més s’escolta el terme, “innovar”, però moltes empreses no saben per on començar i tenen la creença que innovar és car.

Aquesta trobada té la intenció d’apropar la innovació amb 4 mètodes que s’estan utilitzant a les empreses més capdavanteres amb resultats molt satisfactoris.

La formació serà a càrrec de Ricard Planas, consultor de producte, expert en creativitat i innovació. Elisensa Ferrer, tècnica de promoció econòmica, explica que s’ensenyarà a com adaptar el nostre negoci als canvis que pateix el mercat.

Per participar-hi podeu fer la inscripció a través del formulari que trobareu al web de l’ajuntament.

I també dirigit als empresaris s’ha obert la convocatòria 2018 del programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquest programa proporciona un pla d’acompanyament de nou mesos amb els millors experts de diversos àmbits, com son la internacionalització, la innovació tecnològica, la comercialització, i la organització.

El termini d’inscripcions finalitza el 4 de juny i cal fer-la  a través del formulari que trobareu al web de l’ajuntament. Les condicions per poder participar-hi son: tenir una empresa amb un mínim de tres treballadors, i una antiguitat de cinc anys.