Fiscalia comença ara a investigar la piulada que es va fer dient que “no haver bombardejat Arenys de Munt va ser un error”

Fiscalia de Barcelona ha començat ara a investigar la piulada que es va fer el desembre del 2016 dient que “no haver bombardejat Arenys de Munt va ser un error”, pel fet d’haver estat el 2009 el primer poble en celebrar una consulta per la independència.

Aquest comentari el va fer una persona amb un perfil anònim a través del twitter, fet que va motivar a l’alcalde d’Arenys de Munt ha posar una denuncia per considerar que aquest comentari incitar a la confrontació.

Joan Rabasseda comenta que estem en un món al revés perquè es porta a declarar a persones per posar-se un nas de pallasso o a mestres, i en canvi per comentaris com aquest es tarda més d’un any. Això és una mostra que la justícia cada cop té menys credibilitat i espera que a la persona que va fer aquesta piulada “se li toqui el crostó”.

Aquesta investigació pot tardar mig any en poder demanar responsabilitats a la persona que respon al perfil de @honraybarcos que compta amb 6.400 seguidors.