Fins al 9 de maig està obert el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2022

Recordin que aquest any s’han canviat diversos aspectes del projecte, com l’edat per participar-hi, que és de 18 a 25 anys, la durada i la jornada del contracte, que serà de sis mesos a jornada completa, i la forma d’accedir-hi, que ja no és per sorteig sinó per requisits i valoració de mèrits (sobretot socials) i entrevista. Tanmateix, a la convocatòria es preveu la contractació de quatre joves. Aquest projecte pretén promocionar la inserció i la capacitació laboral de les persones joves d’entre 18 i 25 anys.

Es podran presentar les sol·licituds a l’OAV (Oficina d’Atenció a la Vila) de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia i els dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda. També es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Arenys de Munt o a les oficines de Correus.

A l’hora de presentar la sol·licitud de la convocatòria, cal adjuntar el model d’instància i la declaració jurada omplerta juntament amb tota la documentació que es detalla a les bases.

Per a més informació, podeu trucar al 93 793 94 36, enviar un correu electrònic a joventut@ademunt.cat o adreçar-vos a l’OAV (Oficina d’Atenció a la Vila, Ajuntament d’Arenys de Munt, rambla Francesc Macià, 59).

Ho ha valorat el regidor de Joventut i d’Espai Públic, Àngel Castillo Vallcorba