Fins al 25 de setembre les urbanitzacions d’Arenys de Munt poden sol·licitar ajuts

Són per a la redacció de projectes, obres amb caràcter d’urgència per garantir la seguretat del veïnat i altres actuacions per millorar la qualitat de vida dels residents.

Amb aquesta nova línia de subvencions, l’ajuntament destina un pressupost màxim de 80.100 €, i el seu objectiu és facilitar els processos de regularització de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics.

Just en el ple municipal d’abril es van aprovar les bases especifiques d’aquestes subvencions. Aquesta línia de subvencions està dividida en dos eixos: l’eix de projectes i l’eix d’obres. El regidor d’economia, Josep Sánchez, ho explica.

El regidor explica que aquesta és la primera vegada que l’ajuntament dóna suport econòmic a les urbanitzacions perquè aquestes puguin ser recepcionades, i que la idea és anar ampliant aquesta subvenció en els propers anys.

La convocatòria d’aquesta línia de subvencions amb el detall de tota la informació es pot consultar al web de l’ajuntament. Les urbanitzacions que manquen per ser recepcionades són: l’Ajup, Collsacreu, Els Tres Turons, Aiguaviva, La Creueta, Mas Gabana i Can Sagrera.