Finalment només s’han pogut traslladar 4 persones sanes de la residència Verge del Remei i les han dut a la residència Sant Martí

El trasllat dels avis i avies sans de la Residència Verge del Remei d’Arenys de Munt a un hotel de Caldetes no s’ha pogut realitzar perquè tots els residents han donat positiu per Coronavirus, excepte 4 usuaris. Estava previst que entre ahir i avui es procedís al trasllat de tots els usuaris que donessin negatiu a la prova del COVID-19, però malauradament, la situació no és la prevista i s’ha hagut de cancel·lar el trasllat. S’ha decidit que els quatre únics residents negatius a la prova s’instal·lin a la Residència Sant Martí. Ho explica l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez.

Els 4 residents seran posats en quarantena a la Residència Sant Martí complint amb totes les mesures sanitàries.

L’Alcalde afegeix que la situació a la Residència Verge del Remei és difícil de gestionar ja que hi ha usuaris que presenten símptomes i altres que no.

A mesura que els residents vagin superant la malaltia seran traslladats a l’Hotel Dynamic de Caldes, tal com estava previst inicialment.

Per últim, Josep Sánchez, explica que el personal que havien contractat per fer-se càrrec dels residents a l’hotel, s’incorporen a la Residència Verge del Remei.