Finalment la riera s’obrirà al trànsit demà al matí, i a partir d’aquest cap de setmana serà per a vianants i es faran activitats

Estava previst que la riera s’obrís al trànsit avui, però encara s’estan pintant les senyalitzacions horitzontals, així que s’obrirà demà a primera hora. Ho detalla el regidor d’Obres i Mobilitat, Àngel Castillo.

D’altra banda, la vorera del carrer Bellsolell que va quedar  malmesa per les fortes pluges de fa unes setmanes, s’arreglarà en els propers dies. L’obra està en garantia i se’n farà càrrec l’empresa constructora.

Avui també s’ha asfaltat el carrer Sant Josep, aprofitant les maquines que fan els treballs de la riera.

Parlant de la riera, aquest cap de setmana començarà a ser per a vianants i es faran activitats després de l’èxit de l’any passat.

La riera es tancarà al trànsit els dissabtes a partir de les 9 del vespre i els diumenge a la tarda per tal de que els vilatans puguin gaudir d’aquest espai ara que està urbanitzat.

Els talls es faran durant tot el juliol i agost i la primera setmana de setembre excepte quan es celebrin bredes. En parla la regidora de Cultura i Festes, Tònia Vila.

La primera actuació és dissabte al vespre quan s’inauguri la terrassa del Bar Rous, amb un concert del grup The Rangers, i diumenge tocaran els The Hat Hausen Elastic Band. També diumenge a les 8 del vespre, davant el Bar El Caliu i el Centre Moral, es farà un concert amb el grup de rumba Tarambana.

Totes les actuacions duraran com a molt tard fins les 11 del vespre per no molestar els veïns.