Èxit del Club Patinatge al Campionat de Barcelona i reconeixement esportiu als clubs

La patinadora del Club Patinatge d’Arenys de Munt Mireia Martinez ha quedat tercera en el Campionat de Barcelona i per tant classificada per participar al Campionat de Catalunya, que tindrà lloc a finals de Juliol a Igualada.

La Mireia va realitzar un gran programa curt on va obtenint una 4ª plaça provisional. En el programa llarg va tornar a demostrar la seva elegància i tècnica en un gran disc on va aconseguir pujar al podi obtenint la medalla de bronze.

Ella mateixa explica que tot i els nervis, es sentia segura ja que coneixia bé els moviments.

D’altra banda, la patinadora d’Arenys de Munt Neus Romo s’ha proclamat subcampiona de Barcelona en el seu primer any de benjamí. D’aquesta manera, també s’ha classificat pel Campionat de Catalunya.

Pel que fa a la categoria de parelles, recordem que la patinadora Mireia Martinez està convocada per la Federació Espanyola per l’Europeu de Parelles d`Artístic juntament amb el seu company Aleix Bou.

La parella explica que s’estan entrenant matí i tarda per tal de fer un bon paper en la competició europea.

De fet, avui a les 8 del vespre, a la sala Municipal, es farà un petit acte de reconeixement als esportistes d’Arenys de Munt que han tingut més èxit en les seves competicions aquesta temporada.

Els esportistes reconeguts són Mireia Martínez i Aleix Bou del Club Patinatge, l’equip Cadet Juvenil Femení i l’equip Sènior Masculí del Club Futbol Sala Arenys de Munt, l’Equip Junior A d’hoquei del Centre d’Esports Arenys de Munt, i l’equip Prebenjamí A de futbol del Club Esportiu Arenys de Munt.