Eva Granados, portaveu al Senat, vindrà a la presentació de Vanesa Muñoz Fernandez com a cap de llista del PSC

Aquest dissabte es fa la presentació de Vanesa Muñoz Fernandez com a cap de llista per el PSC per ales properes Eleccions Municipals. Hi assistirà Eva Granados, portaveu al Senat. Serà en un acte a la masia de Can Borrell, a les 11 del matí. El partit convida a tothom que vulgui compartir aquesta estona i de passada, fer-los arribar propostes i inquietuds. L’hem convidat a l’estudi per parlar de la presentació. Ha destacat que ja té la llista feta, però no l’ha volgut fer pública fins que no es ratifiqui en les assemblees corresponents. Ha valorat el suport que rebrà d’Eva Granados, amb qui l’uneix estima i amistat. Tampoc ha volgut desvetllar el principal missatge que voldrà donar dissabte a la presentació, però si que ha destacat l’òptica constructiva amb què ha treballat durant tot el mandat. Valora l’empenta i el suport que li dona la família, i sobretot el cortage que li infonen els seus pares per intentar aconseguir ser alcaldessa, regidora de govern o d’oposici. Això ja ho decidirà la ciutadania a finals de maig. Per Vanesa Muñoz ja seria una victòria ser el partit decisiu per formar govern passades les Eleccions.

Muñoz tornarà, doncs, a rebre el suport del seu partit en la singladura cap a l’alcaldia, tal com ja va passar fa uns dies amb la visita de salvador Illa. I recordant la seva carta de presentació quan va ser designada cap de llista, ja va deixar clar que des del PSC volen continuar avançant en la millora del poble, de la gent que hi vivim, amb una clara vocació de Govern. Tant és així que el partit afirma que després d’aquest mandat a l’oposició, ha arribat el moment de fer el salt a l’alcaldia. Diu que Arenys de Munt no pot seguir amb aquesta paràlisi, amb aquesta manca d’idees, de força, d’empenta, per culpa d’un Govern que no escolta ningú, que no li agrada treballar en equip, i que no governa per tothom, només per una part del poble. Entenen que és l’hora de governar, de canviar les coses. L’hora que hi hagi la primera dona alcaldessa d’Arenys de Munt.

El seu objectiu és governar amb i per la comunitat, a fi de transformar-la conjuntament en un lloc millor per viure-hi. Tot oferint oportunitats pels joves, pels empresaris, pel petit comerç, i oferint  a la gent gran activa la possibilitat d’aprofitar el seu enorme bagatge.

Vanesa Muñoz Fernandez, nascuda a Arenys de Munt fa quaranta-dos anys, mare d’un nen de dos anyets, llicenciada en Dret i Màster en criminalística forense. Experta en el camp de la violència de gènere, així com el bulling, o d’altres temes familiars com la violència a les aules, el dret de família o el dret penal. S’autodefineix com una persona que mai llença la tovallola, insistent, que sempre acaba allò que comença.

Aquesta és l’entrevista a Vanesa Muñoz Fernandez emesa avui a l’informatiu migdia