Eva Granados defineix a Vanesa Muñoz Fernández com la política més útil i necessària per a Arenys de Munt

Vanesa Muñoz Fernández ja ha estat presentada com a cap de llista del PSC a les properes Eleccions Municipals. Va ser dissabte al matí, en un acte a Can Borrell, on hi va assistir la portaveu al Senat, Eva Granados. La marca PSC ara mateix es defineix com la política útil. Eva Granados va definir justament així a Vanesa Muñoz Fernandez, la política més útil per al municipi, que representi els valors del PSC. De fet, Granados va dir, rotundament, que Arenys de Munt necessita una alcaldessa socialista. Al seu entendre ha estat el PSC qui ha posat en marxa Catalunya al pactar el Pressupost de la Generalitat, i també és qui ha posat en marxa l’Estat Espanyol. I la idea és que també es posi en marxa Arenys de Munt amb Muñoz al capdavant del Consistori.

Granados va destacar que està unida a Muñoz per una relació d’amistat, molts punts biogràfics en comú. De la seva candidatura en destaca l’empenta, l’equip, i es mostra convençuda que aquesta vegada si, Hi haurà alcaldessa socialista a Arenys de Munt

Durant la seva intervenció Vanesa Muñoz Fernández va voler parlar d’objectius de futur, que passen sobretot pels reptes de la nova política verda europea, una tasca que hauran d’entomar els municipis aquest proper mandat i cal estar al cas per no anar tard i que no torni a passar el que ha passat aquests darrers mesos, que s’han perdut els fons europeus Next Generation. També va destacar que dijous al matí es debatrà al Parlament una proposta de resolució per al retorn del servei de Pediatria a Arenys de Munt. ERC ja hi ha presentat esmenes i això no ha agradat al PSC, que té clar que si no avança la via parlamentària ho intentaran a través d’altres camins. Per aconseguir-ho cal que ERC recuperi el seny, i que també ho faci el Departament de Salut i la gerència del Departament.

Vanesa Muñoz Fernández inicia així el seu camí cap a l’alcaldia.