Esther Sánchez (CUP) deixa de ser regidora

En el ple d’ahir la regidora de la CUP Esther Sànchez va presentar la seva renuncia a l’acta de regidora. Primer va parlar el regidor Josep Manel Ximenis, de la CUP, per agraïr-li la seva tasca i la seva implicació durant els darrers tres anys.

El regidor del PDeCAT Lluis Campasol també va voler dedicar-li unes paraules per desitjar-li molts èxits i encerts. Va aprofitar per donar-li la benvinguda a Nuria Paituví, qui agafarà el relleu de Sànchez.

El regidor del PP, Ramon Planas, va dir que, més enllà de les diferencies polítiques, li desitja molta sort en la següent etapa de la seva vida.

Per últim, Àngels Castillo, del PSC, va voler agrair-li l’actitud cap al Partit Socialista i cap a ella en concret, tant a nivell polític com a nivell personal.

L’ajuntament va regalar a Esther Sànchez amb obsequi de vidre. La regidora, molt emocionada, va agrair als seus companys el recolzament rebut. També va lamentar que ha tingut mala sort en la seva etapa política, tant per la situació de crisi interna que pateix la CUP a Arenys de Munt com per motius personals.

Per últim, Sànchez va voler agrair el tracte rebut per la resta de regidors i va desitjar sort al seu relleu.