Estem a les portes d’un nou cap de setmana esportiu amb compromisos pel futbol sala masculí i femení, i bàsquet

Nou compromís pel futbol sala masculí que es desplaçarà diumenge a la pista del Salou. Un duel entre dos equips que ja són matemàticament de tercera divisió però que volen acabar la temporada de la millor manera possible per començar bé la propera. Tati Torres espera fer un bon partit per demostrar que poden tornar a la categoria l’any vinent.

Seguim dins del futbol sala però ara parlem del femení que s’enfronta diumenge al Sabadell, a fora. Serà la 12a jornada de la primera divisió. L’Arenys de Munt no arriba en el seu millor moment després d’encaixar una nova derrota la setmana passada. Les de Joan Jové tenen l’objectiu de tornar a la dinàmica d’inicis de temporada on eren líders de la categoria. Per la seva part, el Sabadell és 4t a la taula, amb 3 punts més que el conjunt arenyenc. Per tant, es presenta un partit complicat i disputat. Escoltem la prèvia de l’entrenador, Joan Jové.

I per últim hem de repassar el bàsquet. L’Amunt Bàsquet juga demà dissabte contra el Sant Pol, mateix rival que la setmana passada i amb els qui van caure en la pròrroga. Per tant l’Arenys de Munt arriba amb ganes de revenja i aconseguir una nova victòria. Així espera el partit el tècnic, Xavi Morago.