Estan en marxa les convocatòries per a la sol·licitud de diferents subvencions

Concretament per les entitats culturals el termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper dilluns, i per les entitats esportives finalitza el 8 de juliol. L’alcalde i regidor d’economia, Josep Sánchez, en parla.

I el 8 de juliol també és l’últim dia sol·licitar les subvencions per a la modernització del comerç i la restauració per a aquells establiments que realitzin millores l’any 2019.

L’alcalde i regidor de promoció econòmica i comerç, Josep Sánchez explica que, amb aquesta ajuda, els comerços poden fer millores com ara l’enllumenat, l’accessibilitat, etc.

També recordem que està en marxa la convocatòria per presentar projectes pel concurs d’emprenedoria. S’hi pot apuntar qualsevol que tingui un projecte a Arenys de Munt amb un màxim de tres anys d’activitat.

El termini per presentar projectes finalitza el dia 29 de juliol. En parla Elisenda Ferrer, tècnica de Promoció econòmica.

Per més informació podeu adreçar-vos al web municipal de l’ajuntament d’Arenys de Munt, a l’apartat de subvencions on trobareu les bases i els formularis.