Esquerra vol que siguin els oients i els treballadors de la ràdio qui defineixin la programació i el model de la ràdio municipalitzada a GUSAM

Esquerra Republicana de Catalunya té clar que el nou model de Ràdio Arenys de Munt, un cop municipalitzada i gestionada per part de l’empresa municipal GUSAM, l’han de decidir els oients, els actuals treballadors, i les persones que han estat vinculades a l’emissora des dels seus orígens, ara fa 40 anys. Per aconseguir-ho, Esquerra proposa que s’obri un procés de debat on hi pugui participar la ciutadania a través d’un nou consell assessor. També es vol comptar amb l’expertesa de veïns d’Arenys de Munt que es dediquen a la ràdio i la televisió en mitjans de fora del municipi. Tot això amb la voluntat de fer una ràdio més professional, que creixi, que ampliï la seva oferta radiofònica, i sigui el mitjà de referència a Arenys de Munt.

Més enllà de la radio, Esquerra es compromet a seguir implementant els tràmits telemàtics i l’administració electrònica per continuar prestant un millor servei a la ciutadania i continuar essent capdavanters en els reconeixements atorgats pel Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya. En aquests aspectes comunicatius de l’Ajuntament cap als ciutadans, Esquerra aposta per utilitzar les xarxes socials. Consideren que el llenguatge administratiu costa d’entendre i cal millorar-lo. I un cop sigui més entenedor, fer arribar els missatges per canals més propers. Sánchez Camps remarca el bon índex de transparència que té la web municipal, i considera que cal anar més enllà i comunicar-ho tot amb un llenguatge més proper i assequible, a través de xarxes socials. La voluntat és fer difusió a través del web municipal i de les xarxes socials, amb un llenguatge planer i amb material audiovisual, dels avenços en el grau de compliment del Pla d’Actuació Municipal.

Per altra banda, Esquerra promet donar la benvinguda a les persones que s’empadronin a la nostra vila amb un lot informatiu i eines per conèixer i arrelar-se a Arenys de Munt. Relacionat amb aquesta mateixa intención, garantiram la distribució del butlletí Amunt Arenys a totes les urbanitzacions del terme municipal.

Esquerra convida a visitar la web de campanya de la candidatura, on a més de poder llegir el programa complerts, amb més de 160 propostes, també podran veure informació detallada dels candidats, de la feina feta en aquest mandat o dels vídeos de campanya.

I també conviden a tothom al sopar de final de campanya, divendres a partir de les 9 a la plaça, amb entrepà de botifarra i beguda per 3€