Esquerra veu poc sentit al projecte de Primàries per la República a Arenys de Munt

De la participació d’Esquerra d’Arenys de Munt a la llista única de les primàries n’ha parlat a la ràdio l’alcalde, Joan Rabasseda.

Considera que la llista única independentista formada a través de primàries és un projecte que té tot el seu sentit en pobles o ciutats on, per separat, les llistes sobiranistes no tenen majoria absoluta i anant junts la poden assolir. No és el cas d’Arenys de Munt, on hi ha ara mateix 11 de 13 regidors independentistes i una llista única, diu Esquerra, no milloraria aquesta xifra.

A més, Joan Rabasseda apunta que a Arenys de Munt seria pràcticament impossible tancar un programa electoral consensuat entre els líders d’Esquerra, PDeCat i CUP en una llista única, ja que tenen opinions substancialment molt diferents en grans temes de poble, com la Riera, el pont o el Centre Cívic, entre altres.

Com deia Joan Rabasseda, el projecte de Primàries farà que a Arenys de Munt hi acabi havent quatre llistes independentistes a les Eleccions del 26 de maig en comptes d’una de sola com es pretén.