Esquerra Republicana guanya les eleccions a Arenys de Munt amb 1.818 vots

Aquestes dades signifiquen un augment per Esquerra de 483 vots en respecte a les eleccions celebrades l’any 2015, que representa ara un 39% del suports.

Junts x Arenys de Munt ha estat la segona força més votada amb 1.165 vots, un increment de 359 vots respecte a les anterior eleccions Municipals.

La tercera força més votada ha estat el PSC que ha obtingut 740 vots que suposen un augment de 422 suports en comparació a les darreres eleccions.

La CUP ha assolit la 4a posició amb 393 vots respecte als 719 que van aconseguir fa 4 anys, el que suposa un descens de 326 vots.

Per últim, les dues forces que s’estrenaven a aquestes eleccions no han aconseguit obtenir cap regidor amb representació a l’Ajuntament. Primàries ha sumat 253 vots i Alternativa 96.

El cap de llista d’ERC i guanyador de les eleccions, Josep Sánchez s’ha mostrat eufòric pels resultats i agraeix el suport de la ciutadania, que demostra que està satisfeta amb la feina feta per Esquerra.

Pel que fa a Junts x Arenys de Munt, el seu cap de llista, Lluis Campasol destaca l’important augment de vots respecte a les darreres eleccions. Campasol també ha lamentat la falta de diversitat d’opcions polítiques.

D’altra banda, Vanesa Muñoz, del PSC s’ha mostrat contenta pels resultats obtinguts, que ha qualificat d’increibles, i atribueix els resultats a la feina feta.

Guiu Muns, cap de llista de la CUP, diu que han obtingut un bon resultat, ja que han aconseguit mantenir la representació municipal. Guiu Muns també ha criticat la manca de cobertura  per part dels mitjans nacionals.

Josep Lluís Rodríguez, número 1 a la llista de Primàries, malgrat no ha obtingut cap regidor s’ha mostrat content,  i avança que seguiran treballant per millorar el poble.

I per últim, Virgili Garcia, cap de llista d’Alternativa Municipal, encaixa els pobres resultats amb positivitat i que seguiran treballant de cara a les properes eleccions.

A partir d’avui serà el moment en que els partits parlaran de pactes i aliances post electorals.