Esquerra Republicana d’Arenys de Munt celebra que la CUP doni suport a Pere Aragonès però lamenta l’actitud de Junts, a qui qualifiquen com a “traïdors”

Aquest passat dissabte va tornar a tenir lloc un nou Parlem del Poble, l’últim abans de les vacances de Setmana Santa i també l’últim d’aquesta ronda amb els partits. Va ser el torn del partit de govern, Esquerra Republicana en un programat marcat per la ressaca del debat d’investidura del passat divendres. Els republicans ens van deixar algun que altre titular respecte a aquest tema. Però, també, evidentment es van tractar altres qüestions de caire municipal.

Per exemple, el regidor de Seguretat, Àngel Castillo va anunciar públicament que Arenys de Munt compta amb un nou agent. Anomenat “policia de barri” les seves funcions són garantir l’ordre en la via pública, vetllar pel compliment de les mesures anti-covid i controlar l’horari limitat de les “zones blaves”. Així ho explicava el regidor.

I tal com dèiem abans, el programa de dissabte va estar marcat per l’escenari polític que ens deixa a Catalunya la negativa de Junts a investir a Pere Aragonés. El president d’Esquerra d’Arenys de Munt, Ramon Pujol lamenta que Junts prefereixi pactar amb el PSC, com per exemple passa a la Diputació de Barcelona, abans que amb Esquerra.

Ramon Pujol va ser encara més dur i crític amb Junts. El president creu que encara que Aragonès sigui investit demà, el govern començaria ja amb mal peu. Pujol afirma que Junts ha fallat a Catalunya i els qualifica de traïdors.

Per altra banda, la regidora Tonia Vila, destacava i celebrava el suport rebut per part de la CUP