Esquerra fa avui la botifarrada a la Hispanitat i posa en venda una samarreta amb paraules típiques d’Arenys de Munt

Aquest vespre la secció Local d’Esquerra Republicana organitza un acte clàssic dins el calendari festiu, la botifarrada a la Hispanitat. És una manera de dir que des d’Esquerra consideren que demà no hi ha res a celebrar, que no se senten cridats a commemorar la hispanitat, i per això fan una botifarrada a aquesta celebració. La botifarra té un cost de 5€ de forma anticipada i 6€ si s’agafa el tiquet aquest mateix vespre. Hi haurà música en directe, i opcions vegana i celíaca per a la gent que ho hagi reservat i comentat prèviament. Si voleu fer alguna reserva ho podeu fer al telèfon 655 529 536.

És el mateix telèfon on es pot trucar per reservar una samarreta que ha editat la Secció Local d’Esquerra Republicana d’Arenys de Munt, on hi ha en gran el nom del poble i al voltant, formant unes barres, unes quantes paraules que es diuen a Arenys de Munt, com cocous, alocs, xíndria, rierada, breda, rellenu, lliça, xaragall, romeguera, fondo… moltes d’elles relacionades amb la Riera i el que ha significat això en la construcció d’un lèxic propi del nostre terme municipal. És una samarreta de color grana, i val 10€.

Martí Utset Gil, secretari de Comunicació i Organització de la Secció Local d’Esquerra a Arenys de Munt ha explicat que la samarreta parteix del fet que, per la Diada, volien fer un cartell a Arenys de Munt similar al que va fer la Generalitat, amb 4 paraules en vermell damunt un fons groc, i que fossin paraules pròpies d’Arenys de Munt. Els en van sortir tantes que un cartell quedava curt i han decidit fer una samarreta. La vendran a la botifarrada i ja hi ha moltes reserves prèvies de gent que no es vol quedar sense.