Esquerra considera prioritari el comerç i la promoció econòmica i potenciarà espais de net-working i co-working

Esquerra Republicana considera que el comerç, el teixit associatiu, el patrimoni cultural i històric d’Arenys de Munt són cabdals per a fer poble; posar en valor allò que fa singular el municipi i recuperar el paper estratègic de la pagesia és un repte per continuar transformant Arenys de Munt. Esquerra posa en valor els emprenedors i el teixit productiu local, que són motors de creixement. Esquerra aposta per continuar treballant per potenciar la competitivitat de les empreses i la seva consolidación. Entenen que un sistema econòmic sòlid i divers necessita d’una administració capaç de permetre elaborar una política de desenvolupament econòmic amb la capacitat d’ajudar a fer créixer l’activitat d’autònoms i pimes.

Per tot plegat consolidarab la Taula d’experiències d’emprenedoria (networking) en el marc el Concurs d’Emprenedoria anual. Consolidaran serveis per donar suport a l’emprenedoria amb formacions específiques i acompanyament profesional, i dedicaran un espai co-working al Centre Cívic per a nous projectes d’emprenedoria local en el marc del concurs d’emprenedoria

Així mateix, milloraran les bases de subvencions per a la modernització del comerç i del concurs d’emprenedoria per afavorir l’ocupació de locals buits amb noves activitats de valor afegit. Aposten per millorar la senyalística dels accessos d’Arenys de Munt i les bosses d’aparcament municipal per promoure l’oferta comercial, productes i serveis d’Arenys de Munt.

Continuaran impulsant la modernització del comerç local amb línies de subvencions vinculades als productes i serveis de proximitat i co-dissenyaran projectes entre l’Ajuntament i l’Associació de botiguers (ABIC) per a garantir el relleu generacional del comerç local. Fomentaran les accions educatives i de sensibilització als centres educatius del municipi per fer conèixer la importància del comerç de proximitat als infants, i dotar de prestigi i reconeixement els establiments d’Arenys de Munt.

Ho ha comentat l’alcaldable d’Esquerra Republicana, Josep Sánchez Camps.