Es suspèn l’Aplec del Remei a causa del coronavirus, i dissabte debat a la ràdio per parlar de la covid 19

L’Aplec del Remei, que s’havia de celebrar aquest diumenge juntament amb Arenys de Mar i Caldes d’Estrac, queda suspès a causa de la COVID-19. Ha estat una decisió consensuada entre els Ajuntaments dels tres pobles al considerar que es tracta d’una activitat amb un important risc de contagi.

La situació sanitària actual comporta que les activitats culturals es programin i s’anul·lin a mesura que s’acosta la data i tenint en compte els indicadors de risc. Ho explica la regidora de Cultura, Tònia Vila.

D’altra banda hi ha activitats que sí que s’han pogut celebrar, això sí, sota una estricte control i aplicant totes les mesures necessàries, com és el cas dels concerts d’estiu.

Precisament la covid serà el tema de debat aquest dissabte a la ràdio amb tots els partits politics amb representació a l’ajuntament d’Arenys de Munt.

El debat serà dissabte a les 12 del migdia i conduit per Pau Casals. Entre cada representant de les diferents forces pol·litiques municipals es debatrà, entre d’altres, de les afectacions que provoca i ha provocat la pandèmia, les solucions que s’han i es podrien pres i de com es preveu que avanci la situació. El debat tindrà lloc a Can Borrell i es celebrarà a porta tancada. Els oients podran intervenir a través de trucades telefòniques.