Es reparteixen bosses de roba dins la campanya Tria bé! per millorar la recollida selectiva

D’uns dies ençà les botigues del municipi lliuren als seus clients unes bosses de roba. Són de cotó, de color cru, però estampades de colors diferents. Concretament de tres colors diferents, marró, groc i blau. O sigui que cadascuna correspon a una fracció de recollida selectiva i han de servir perquè cadascú classifiqui en aquella bossa allò que toca llençar.

Exacte. I a més de classificar-ho molt visualment per colors, les bosses també serveixen per recordar quin dia toca treure al carrer cada fracció, ja que està estampat l’horari a la bossa corresponent. Aquesta campanya, que té com a protagonista el comerç d’Arenys de Munt, consisteix en el lliurament des de les botigues del poble de bosses reutilitzables impreses amb els colors i els dies de recollida selectiva del porta a porta, i ha estat impulsada per les àrees de Medi Ambient i Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Amb aquesta acció, es vol reforçar la feina feta fins ara amb la campanya del “Tria Bé!” i donar el protagonisme al comerç local, actor indispensable per poder tirar endavant totes aquestes iniciatives.

Des de la vessant ambiental, l’objectiu de la campanya de repartiment de bosses reutilitzables amb els comerços d’Arenys de Munt és doble: fomentar la prevenció de residus i potenciar  la correcta separació i recollida selectiva del porta a porta. Cada establiment participant a la campanya repartirà 50 bosses reutilitzables de cotó 100% impreses amb els dies i els colors de la recollida selectiva. Amb la bossa també s’entrega un fulletó amb informació de la campanya.

Qui les faci servir i ho vulgui visualitzar a través de les xarxes socials ho pot fer posant les etiquetes #bossaPaP  #bossaArenydeMunt  #recollidaselectiva #participació  #triabé  #TuiJoFemArenysdeMunt  #ArenysdeMunt

El regidor de Medi Ambient d’Arenys de Munt, Jordi Maimí Girbal, ho ha comentat a l’informatiu de la ràdio