Es recullen 15 gossos pel carrer el darrer any, i s’han esterilitzat 26 gats per controlar-ne la població

El Centre Caní Vallgorguina, amb qui l’Ajuntament d’Arenys de Munt té un conveni signat, ha donat les dades de gossos recollits durant aquest 2021. Se n’han recollit 15, dels quals 8 tenien microxip, els altres no. Des del Centre també han comunicat que 4 han pogut ser retornats al seu propietari. També 4, afortunadament, han estat adoptats per una nova família. Aquestes dades en les ha comentat la regidora de Salut Pública, Montse Batista, qui ha destacat la importància de posar microxip a les mascotes.

I tal com dèiem abans també hem de parlar de gats. L’Ajuntament d’Arenys de Munt treballa en el control de les colònies de gats detectades a diferents punts del municipi. I aquest control es fa a través de l’esterilització. Actualment s’està actuant a la zona de Collsacreu, Ca l’Arqué, a la Creueta i a la part alta del pavelló. A dia d’avui s’han esterilitzat 9 mascles i 17 femelles. La regidora ha explicat que és molt important controlar les colònies per evitar problemàtiques.

Tal com han pogut escoltar, l’Ajuntament seguirà treballant en el control de les colònies a altres zones d’Arenys de Munt