Es proposa el trasllat d’avis i àvies de la residència que no estiguin infectats per alleugerir la pressió assistencial dins l’equipament

L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, va parlar dissabte a la ràdio, telefònicament, i entre d’altres temes va explicar que han demanat al Departament de sanitat el trasllat dels residents de la Residencia Verge del Remei per evitar nous contagis. L’alcalde va explicar que ara per ara hi ha casos de residents amb símptomes i que es troben aïllats de la resta i que tot i que estan ben cuidats pels professionals de la residència, han demanat al Departament aquest trasllat. Aquí podeu llegir la carta enviada a les famílies: carta_families2

També volen que els avis i avies que no tenen coronavirus puguin anar a casa amb els seus familiars. L’alcalde va dir que malauradament alguns residents han mort per coronavirus o per hospitalització.

L’alcalde va dir que està preocupat per la situació que estem vivint, però que entre tots ho superarem.

També va demanar que siguem responsables davant aquesta situació, ja que hi ha persones, tant politics com no, que encara no són conscients de la realitat que vivim.

D’altra banda, les mascaretes que ha comprat l’ajuntament d’Arenys de Munt ja es reparteixen en els comerços del poble que poden obrir com a serveis essencials. Aquestes són gratuïtes i s’han de rentar prèviament a 60 graus. L’alcalde va explicar que si tothom porta mascareta es reduiran les possibilitats de contagi i que cal pensar que poden haver persones amb el virus sense presentar símptomes.

Podeu escoltar el programa sencer al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.