Es posa en marxa el Consell Assessor de Ràdio Arenys de Munt

Ahir al vespre es va reunir per primer cop el Consell Assessor de Ràdio Arenys de Munt. Aquest òrgan consultiu i de treball està composat per quatre persones professionals de la comunicació i tres representants d’entitats d’Arenys de Munt, a més del director de la ràdio.

Els noms de les persones escollides es van acordar el passat 19 d’abril durant la sessió del Consell Directiu de Ràdio Arenys de Munt. Aquest òrgan, format pels 13 regidors de l’Ajuntament i el director, va escollir per valoració de mèrits entre els candidats als professionals Aida Martori, Marc Sansa, Mar Sánchez i Cristina Iglesias. I per sorteig es van designar tres arenyencs membres d’entitats, que són Elies Surroca, Xavier Oller i Maria Serret.

La primera trobada va servir per plantejar el punt de partida vers la professionalització de l’emissora i la cerca a mitjà termini d’un nou model vàlid per a l’emissora municipal i adequat a la realitat comunicativa i tecnològica del segle XXI. Així mateix també es van plantejar iniciatives a curt termini per donar un impuls a la bona feina que ja es fa des de l’emissora municipal.

Els integrants del Consell Assessor es vam emplaçar a reunir-se de nou el mes vinent per anar confeccionant el projecte comunicatiu idoni per a la ràdio del present i del futur.