ERC va defensar a la ràdio les actuacions fetes des de les seves regidories, com l’obra del clavegueram, el pàrquing del pavelló de dalt i la neteja de la via pública

Divendres va finalitzar la temporada del Parlem del Poble. La va cloure Esquerra Republicana que diguem que té aquest “privilegi” al ser la força més votada a Arenys de Munt. Un Parlem del Poble que va estar marcat per la resposta del govern a diferents afirmacions per part de la oposició. El programa es va centrar en gran part a això, a respondre diverses afirmacions que s’han realitzat des de la oposició en els darrers programes. Una d’elles sobre la recent problemàtica del clavegueram del carrer Generalitat. Des de Junts no entenien perquè al desembre de l’any passat es va decidir re-asfaltar la zona sense comprovar l’estat de les clavegueres. Doncs bé, el regidor d’Espai públic, Àngel Castillo Vallcorba va desmentir aquesta afirmació i va assegurar que sí que es va comprovar i que, en aquell moment, l’estat era correcte.

A més a més, Àngel Castillo va afirmar que no va rebre cap trucada per part de la oposició demanant una explicació i preguntant el que havia passat. Castillo afegia que això també ha passat amb l’actuació d’asfaltat al pàrquing del pavelló Torrent d’en Terra. El regidor explicava que no es podia arranjar amb un asfaltat normal i corrent perquè aquell espai està considerat “zona verda”.

Al programa de divendres també es va posar sobre la taula la afirmació que va fer Vanesa Muñoz Fernández, del PSC, assegurant que els governs d’ERC estan marcats per les fotos. En aquest cas va ser Montse Batista Alsina qui va prendre la paraula i va respondre que li sabia molt de greu que una companya fes aquestes declaracions. Batista va defensar  sobretot la feina que es va fer des del govern, amb l’ajuda de voluntaris, quan va esclatar la pandèmia sense cap foto.

Això pel que seria a les respostes del govern però també es van tractar altres qüestions. El regidor Castillo va anunciar el reforç que hi haurà de cara a l’estiu a les brigades de neteja i serveis.

Totes aquestes qüestions i també d’altres les poden escoltar de manera ampliada al web de la ràdio, a la carta.