ERC ja té cap de llista per a les Eleccions del 2023. És qui ja es va presentar el 2019 i actual alcalde, Josep Sánchez i Camps

ERC ja ha engegat la maquinària electoral. Si més no, ha posat en marxa el primer engranatge. Ha escollit el cap de llista per a les Eleccions municipals del 2023. Tal com en vam informar prèviament la setmana passada, divendres el partit va fer una assemblea a Can Borrell i s’hi va escollir l’únic candidat que es presentava a ocupar aquest càrrec. És Josep Sánchez i Camps, que torna a encapçalar la llista electoral d’ERC, tal com ja va fer l’any 2019. Sánchez va ser el cap de llista d’ERC a les passades Eleccions Municipals i el partit va obtenir sis regidors, a un pas de la majoria absoluta. I ell és qui va rebre la vara d’alcalde. Per tant, Josep Sánchez vol revalidar aquest càrrec i per això es torna a presentar com a alcaldable a les Eleccions Municipals que es celebraran el diumenge 28 de maig de l’any que ve.

La candidatura continuista de Josep Sánchez, que és alcalde d’Arenys de Munt des de 2019, fou la única presentada i va rebre la unanimitat dels vots dels militants i amics que es van reunir a la sala de plens de Can Borrell. En el seu discurs, l’alcaldable republicà va agrair la feina a la resta de regidors del consistori i va reconèixer que la seva feina es imprescindible pel dia a dia de la gestió a l’Ajuntament, tot insistint que no es tracta d’una candidatura, sinó d’un projecte transversal que ve definint i seguirà definint la política d’Arenys de Munt. A l’assembla també hi va assistir Josep Maria Molins, com a representant de la formació independentista al Maresme.

Josep Sánchez ha estat entrevistat a l’informatiu de la ràdio i ha explicat que volien tancar l’assumpte del cap de llista tan aviat com es pugués per centrar-se en fer un bon equip i un bon projecte de futur. De la llista se’n sabran noms de cara a la tardor, però Josep Sánchez ha remarcat que ara mateix els sis regidors d’ERC formen un gran equip i, per ell, tots podrien repetir al seu costat.