Segon dia laborable de campanya electoral

Esquerra Republicana planteja la reforma integral dels carrers Panagall, Flors i Pau Casals al seu programa electoral. El Pau Casals està apunt de sortir a licitació, ja que el projecte ja està fet. Serà la primera gran obra del proper mandat, ha dit l’alcaldable de la formació, Josep Sámnchez Camps. En canivi de Flors i Panagall per ara tan sols n’hi ha un avantprojecte, que ja ha estat explicat ls veïns, que hi han pogut fer aportacions. Més enllà d’aquestes reformes integrals, ERC també preveu actuar de forma puntual arreu del municipi per facilitar la mobilitat dels vianants en voreres. Per Sánchez, tenir carrers reformats i nous suma en positiu cap al fet d’eliminar problemes d’incivisme, com les caques de gos abandonades al carrer.

Junts per Arenys de Munt vol transformar Arenys de Munt, però d’una altra manera. Innovant. Potenciant-lo culturalment, amb un ull posat especialment en els joves. I sobretot, reforçar el sentiment de pertinença al poble, és a dir, que tots els veïns estiguin orgullosos de ser d’Arenys de Munt. Ho va comentar el cap de llista de Junts, Pep Artigas i Alsina, a la presentació de la llista. Artigas se sent molt ben acompanyat per l’equip, i espera una campanya neta, honesta, noble, i sense atacs personals ni cap a altres partits polítics que es presentin. Pep Artigas va deixar clar que l’aspiració del partit és aconseguir l’alcaldia i liderar el govern dels propers 4 anys. Tot i això, està prou tranquil ja que seran els vots dels ciutadans que posaran cada peça al lloc que correspongui. A la presentació de la llista hi va venir Marta Madrenas, alcaldessa de Girona. Va destacar la complicitat que té amb Pep Artigas. Madrenas va destacar el profund amor que té Artigas cap al municipi i la seva gent, i això és essencial per a poder plantejar projectes transformadors.

El PSC va presentar oficialment la seva llista electoral el passat divendres en un acte a la Masia de Can Borrell. Vanesa Muñoz Fernández i el seu equip van presentar el projecte amb el que pretenen assolir l’Alcaldia el 28 de maig. Muñoz Fernández creu que és el moment de donar un tomb al municipi i canviar la manera de fer política. La candidata també va voler referir-se al compromís que han signat ERC i CUP amb l’ANC de no pactar cap acord de govern amb el PSC. Vanesa Muñoz va dir que és “la foto de la vergonya” i que si ERC i CUP posen el focus en la independència de Catalunya, és ella qui no vol pactar cap tipus d’acord amb ells. El PSC d’Arenys de Munt s’autodefineix com la política útil. Una política municipalista que treballi pel benestar de totes les persones, independentment de quina sigui la seva ideologia.

I des d’Alternativa Municipal han dedicat el primer cap de setmana de campanya a parlar amb les persones. La seguretat i l’estat dels carrers han estat els principals temes de diàleg. Virgili Garcia és el cap de llista.