“Equilibris” i “Les Resilients” són dos projectes culrturals que es veuran al poble al voltant del 8 de març

Donaviva i el Centre Moral organitzen un taller per a dones per acompanyar l’espectacle “Equilibris”. Aquest espectacle es farà el diumenge 8 de març, dia en que es commemora el Dia Internacional de la Dona. EQUILIBRIS, és un espectacle basat en les experiències personals de la seva intèrpret, Gemma Julià, una dona que, empesa per un desig profund covat durant molt temps, als volts de la cinquantena decideix acollir un infant. Ho explica Gemma Julià.

L’espectacle anirà acompanyat d’un taller per a dones que es farà els dies 24 i 26 de febrer de 10 a 12 del matí, i els dies 26 de febrer i 2 de març de 7 a 9 del vespre.

D’altra banda el Centre Moral ha organitzat la projecció del documental ‘Les Resilients’. Una mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, d’una part de l’escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. El retrat posa la mirada en el grups The Sey Sisters, Roba Estesa, Tribade, i la compositora Clara Peya. Després de la projecció hi haurà un fòrum obert. Aquest tindrà lloc el proper divendres 28 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre.