Entrades a la venta pel sopar solidari d’Amunt Nepal i l’obra de teatre sobre els fills dels presos polítics

Sopar Solidari

Ja són a la venda els tiquets per participar al sopar solidari que organitza Amunt Nepal. A més del sopar es projectarà la pel·lícula “Un somni, una realitat”, a partir de l’estada que va fer aquest estiu Amunt Nepal a Seduwa. Marta de la Iglesia, de l’associació Amunt Nepal, demana la col·laboració de tot el poble per tal de recaptar el màxim de diners possibles.

L’acte tindrà lloc el 13 de desembre a la sala municipal, a les 9 del vespre, i els tiquets són a la venda al Boli Blau al preu de 8 euros. Tot el que es recapti serà per fer millores a l’Hospital de Seduwa, al Nepal.

Teatre

I ja són a la venda les entrades per anar a veure l’obra “Abans ningú deia t’estimo” que es representarà al Centre Moral. Abans ningú deia t’estimo” vol explicar el conflicte de l’ 1 d’octubre sobre les vivències dels fills dels polítics presos. Es farà el divendres 29 de novembre a la sala gran del Centre Moral. En la posada en escena, quatre noies i un noi es posen en la pell dels fills dels polítics que es troben a la presó i expressen quines van ser les seves inquietuds i quins són actualment els aspectes que els mantenen ferms. El president del centre, Esteve Torrent, parla de l’argument d’aquesta obra.

Les entrades les podeu comprar al web del Centre o passant per la mateixa secretaria del Centre Moral.