Enguany s’ha assolit el rècord de preinscripcions per les Catecolònies 2019, que estaran dedicades als mites i les llegendes

El dia per a presentar les inscripcions de les Catecolònies 2019, per a tots els infants i joves acceptats durant les preinscripcions, serà el proper divendres 19 de juliol, de 7 a 9 del vespre, a la Sala Municipal.

Com sempre s’haurà de presentar el full d’inscripció, el resguard de pagament del banc, una fotocòpia del carnet de la Seguretat Social i una fotocòpia del carnet de vacunes.

A partir de les 9 del vespre, hi haurà la Reunió Informativa a la mateixa Sala Municipal, on s’explicarà tota la informació referent a les colònies i es presentaran els quatre torns.

Bertu Muñoz, de les Catecolònies, s’ha mostrat molt content per assolir aquesta xifra rècord de gairebé 400 nens i nenes inscrits . Sobre el lema, explica que el mon de la fantasia permetrà treballar els valors que es prediquen des de les Catecolònies.

La distribució definitiva de cases per torn serà: 3r i 4t de primària a El Xalió de Mieres (La Garrotxa), 5è i 6è de primària a Les Obagues de Juneda (Les Garrigues), 1r i 2n d’ESO a Els Arcs Santa Pau (La Garrotxa) i 3r i 4t d’ESO a Santa Maria de Meià a (La Noguera).

 A mitjans d’aquest mes de juliol es penjarà al web de les  Catecolònies el dossier digital d’aquest any.