Endesa té prevista l’automatització de dues instal•lacions i ha realitzat l’esporga d’arbrat per evitar talls en el subministrament

dav

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i el primer tinent d’alcalde, Josep Sànchez, s’han reunit amb el cap de xarxa d’Endesa a la zona del Maresme i el Vallès Oriental.

Es va parlar de les actuacions del 2018, de les inversions a la xarxa elèctrica previstes per aquest any, sobre la problemàtica dels talls de subministrament elèctric i sobre la possibilitat de millorar el cablejat aeri en alguns carrers.

La caiguda d’arbres sobre la línia elèctrica va ser la causa del tall de subministrament del passat 18 de novembre, que va deixar sense llum la zona de Panagall, l’Eixample i Sobirans.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, explica que Endesa ha esporgat l’arbrat de la línia elèctrica provinent de Sant Iscle per tal d’evitar talls en el subministrament i per al 2019 està prevista l’automatització de dues instal·lacions més a Arenys de Munt.

Rabasseda explica que aquesta reunió no deixa de ser una trobada entre administracions per demanar millores i reclamar inversió perquè el subministrament sigui òptim, però que al final és una relació de contracte entre una empresa privada i el client.

Recordem que al 2018 Endesa va instal·lar tres telecomandaments nous en línies elèctriques que alimenten Arenys de Munt.