Endarreriment en la construcció del bike park i problemes amb la font de la pista

La manca de material ha provocat un endarreriment en els terminis de la construcció del bike park. Recordem que la inauguració estava prevista per a finals d’agost i després es va posposar per mitjans setembre.

L’endarreriment en els terminis va ser per una petita modificació del projecte i per un problema amb la maquinaria que mou la sorra del terreny.

El regidor d’Espai públic, Àngel Castillo, explica que ara el problema ha estat la manca de material i la dificultat en trobar-lo. Tot i això avança que de cara la setmana que ve ja es disposarà d’aquest material i continuaran les obres de construcció. S’espera que de cara a mitjans d’octubre, el bike park estigui finalitzat.

Recordem que l’empresa de Premia de Dalt, La Poma Trails and Tracks, és l’encarregada de l’adequació dels terrenys de la bassa de laminació per a la construcció d’aquest Bike park a Arenys de Munt.

I seguim parlant amb el regidor Castillo perquè la font de la pista municipal continua donant problemes i perd aigua des de fa un temps. El regidor explica que aquesta pèrdua d’aigua està provocada per un mal ús que fan els nens quan llencen sorra en el desaigua. Per tant, s’ha decidit que la font només estigui en servei durant l’horari lectiu.

De totes maneres, l’Ajuntament treballarà per solucionar el problema de forma definitiva.