Encirca’t prepara El Cabaret Jove 2021, projecte guanyador d’un Premi Ateneus

Aquest mes de febrer s’obriran les inscripcions pel cabaret jove de l’escola de circ Encirca’t, si la situació sanitària ho permet. De fet, ara mateix, les extraescolars no estan permeses, però si que ho estan els espais de creació, i el projecte Cabaret jove de l’encirca’t ho és. Per tant els seus organitzadors compten que es podrà fer sense problemes. Concretament les inscripcions es faran del 22 al 26 de febrer, per començar a crear el cabaret en el mes de març. Fer assajos el mes d’abril i presentar-lo al Centre el dia 24 d’abril. Les inscripcions són obertes a alumnes de l’escola de circ, a partir dels 12 anys i amb una base en tècniques de circ i amb disponibilitat d’assajar dos dies per setmana. També està obert a altres joves que compleixin aquest perfil encara que no pertanyin a l’escola de circ. Silvia Espinachdel Encirca’t explica que és el que es proposa en aquest cabaret jove.

El projecte Cabaret Jove va guanyar el Premi Ateneus 2020 en la modalitat Jove proposa. Ara posen en marxa el projecte guanyador amb noves propostes que van més enllà del circ estricte.

Un cop realitzat i presentat a Arenys de Munt, esperen poder fer espectacles a altres llocs, com ara a la trobada d’escoles del territori, al Festival de circ jove de la Federació Espanyola d’Escoles de Circ, a la fira de la Bisbal o al Trapezi Reus.