Encara podeu sol·licitar les places d’administratiu que ofereixen l’Ajuntament i el Centre Moral dins del Programa de Garantia Juvenil

Pel que fa al contracte ofert per l’Ajuntament, durarà 6 mesos i estarà destinada a donar suport en la gestió dels expedients administratius.

Es demana un jove menor de 30 anys i beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que consti inscrita com a demandant d’ocupació. Pel que fa a la formació es demana grau universitari en: Gestió i Administració Pública, Dret, Economia i Administració i Direcció d’Empreses, o bé un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances.

També es demana competència en ofimàtica i digital amb nivell d’usuari mitjà o avançat i nivell C1 de llengua catalana i castellana. Ho explica la tècnica d’ocupació, Mercè Vives.

La finalitat de la contractació és que les persones formades puguin posar en pràctica els seus coneixements en una feina concreta.

La selecció serà el dia 24 d’octubre i la incorporació el dia 30 d’aquest mes. Les persones interessades cal que facin arribar un currículum al correu: mvives@ademunt.cat.

D’altra banda, també podeu sol·licitar la plaça que ofereix el Centre dins d’aquest mateix programa, per contractar una persona de 18 a 30 anys, durant 6 mesos per fer tasques administratives. La selecció també serà el dia 24 d’octubre i la incorporació el dia 30 d’aquest mes. Trobareu més informació al web del Centre.