Encara estan obertes les inscripcions a les classes de l’Aula de Pintura del curs 2022-23, impartides per Raimon Sunyer

El preu és de 160 € per tot el curs, i l’horari és dimarts de 6 a 8 del vespre per al primer grup i dimecres de 7 a 9 per al segon grup. Les inscripcions es poden fer a l’OAV, de dilluns a divendres al matí, de dso quarts de nou a dos quarts de tres, i els dijous també a la tarda de dos quarts de cinc a les set. Les classes s’iniciaran el dimarts 4 d’octubre per al primer grup i el dimecres 5 d’octubre per al segon grup. El primer dia de classe s’explicarà de què tracta el curs i el material que s’haurà de portar.

Podeu trobar el model d’autoliquidació i més informació sobre la inscripció i el pagament a la página web de l’Ajuntament.

Per conèixer més detalls de l’Aula de Pintura i el seu funcionament avui hem parlat amb qui imparteix les classes, que és Raimon Sunyer. El grup és estable però obert a noves incorporacions que s’hi afegeixen cada any. Si hi hagués més demanda es podria obrir un nou dia de classes, per exemple, els dijous.

Els alumnes comencem per aprendre la tècnica del dibuix i la natura morta, que és la columna vertebral de tot. A mesura que cada alumne en sap més s’evoluciona i cadascú troba el seu propi estil.