En marxa un seguit de subvencions per fomentar l’emprenedoria, el comerç i l’ocupació

Es poden presentar propostes per a la convocatòria del Concurs d’Emprenedoria 2018, el tercer concurs d’aquest àmbit que es porta a terme a Arenys de Munt, i que té com a finalitat dinamitzar i promoure la iniciativa emprenedora al municipi.

S’hi poden presentar totes aquelles persones físiques i jurídiques, empadronades o amb domicili social al municipi, i que elaborin un projecte empresarial que s’iniciï durant l’any 2018.

El termini de presentació del projectes finalitza el dia 4 d’agost de 2018. El concurs disposa de tres premis, el guanyador rebrà 3750 euros, el segon classificat rebrà 2250 i el tercer 1500.

Els diners dels premis s’hauran de reinvertir en l’empresa. Ho detalla la tècnica d’Ocupació, Mercè Vives

També està en marxa una nova convocatòria de subvencions adreçada a les empreses d’Arenys de Munt que disposin d’un centre de treball en el nostre municipi amb l’objectiu de fomentar l’ocupació estable i la incorporació al mercat de treball de menors de 30 anys i majors de 45.

El contracte ha de ser de 6 mesos com mínim i del 50% de la jornada laboral, és a dir, 20 hores setmanals.

I també està en marxa la convocatòria de subvencions pel comerç local perquè aquests puguin fer actuacions de millora, rehabilitació, adequació, manteniment i conservació dels seus locals.

Es tracta d’una subvenció dotada de 15000 euros dividits entre els comerços que presentin les sol·licituds. Aquesta subvenció cobreix el 50% del costat de l’actuació fins a un màxim de 1000 euros.

En cas de que el local estigui situat en un carrer afectat per obres, la subvenció cobrirà fins a un màxim de 1500 euros. Per més informació, us podeu adreçar al web de l’ajuntament.