En la darrera Alcaldia es va repassar el futur d’Aigües d’Arenys, l’avantprojecte del Panagall i el servei de pediatria

Aquest darrer dissabte era 2n dissabte de mes i això és sinònim de sessió d’Alcaldia al Parlem del Poble. Josep Sánchez Camps va assistir als estudis centrals de Ràdio Arenys de Munt per repassar l’actualitat municipal.

La primera qüestió que es va tractar al programa va sorgir a partir d’un tuit que va fer l’Alcalde referent a la municipalització de l’aigua. Sánchez destacava que en 10 anys l’empresa pública GUSAM ha tingut benefici equivalent a 25 anys de cànon de concessió SOREA i que en 25 anys GUSAM multiplicaria aquest cànon per 2,5. A més a més també va aprofitar per anunciar que properament s’obriran noves oficines d’atenció al públic d’Aigües d’Arenys al centre del poble.

Més qüestions que es van tractar dissabte. En aquest cas, va sorgir d’un comentari d’un veí referent a l’avantprojecte del Panagall. El veí comentava que li havia arribat que el projecte d’arranjament del carrer contemplava l’eliminació de les voreres. Com tots saben, al Panagall s’acumula gran quantitat d’aigua quan plou i això generava preocupació al veí en qüestió.

L’Alcalde va desmentir aquesta informació assegurant que hi seguiran havent voreres. Sánchez també va reconèixer que no s’arranjarà el carrer durant aquest mandat, tal i com es van comprometre en el programa electoral.

Com ja saben, l’Alcaldia es basa, en gran part, en les preguntes i comentaris dels veïns. Doncs bé, un veí va enviar un whatsapp preguntant la possibilitat de que Arenys de Munt disposi d’un heliport.

Precisament fa dues setmanes informàvem que havien aterrat dos helicòpters a Can Globus per atendre dues urgències. L’Alcalde va dir que recollia la proposta, que no s’ho havia plantejat i que si més no intentarien habilitar més espais per l’aterratge d’helicòpters.

I una altra de les qüestions que es va tractar va ser el servei de pediatria. No és una problemàtica que vingui de nou però, una vegada més, l’Alcalde es va mostrar disgustat per l’actitud del govern català. El conseller segueix sense respondre la petició del govern municipal a assentar-se i tornar a reprendre les converses per resoldre la problemàtica.