En el ple de demà es porta una declaració institucional per donar suport als membres de la mesa del Parlament de Catalunya, que seran jutjats al permetre la votació de les lleis de desconnexió

Aquesta declaració institucional, que comptarà amb el suport de totes les forces independentistes del consistori, primerament estava recollida com una moció presentada per Junts x Arenys de Munt. En dóna més detalls el seu portaveu, Lluis Campasol.

Lluis Campasol ha avançat que la declaració institucional denuncia aquest procés judicial i exigeix el diàleg entre Espanya i Catalunya.

En el ple també es portarà a aprovació la modificació Pla General d’Ordenació d’elements subjectes al PEUPIC, la modificació de l’acord de l’adhesió a la pòlissa d’assegurança de danys a edificacions i instal·lacions en la compra agregada de l’associació catalana de Municipis i comarques.

També es portarà la modificació de les bases específiques de subvencions destinades a urbanitzacions amb dèficits.

Pel que fa a les mocions, la CUP en presentarà per treballar amb celeritat contra el canvi climàtic i la crisis mediambiental. I el PSC presentarà una moció en motiu del 25 de novembre, dia internacional contra la violència vers les dones.

El ple és ordinari i per tant també hi haurà precs i preguntes. Aquest tindrà lloc demà a 2/4 de 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i el podreu seguir per la ràdio o a la mateixa sala de plens.