En Centre Moral inaugura les obres, canvia de president, estrena El Tartuf de Molière i marxa a veure Les veus interiors

El Centre Moral d’Arenys de Munt està realitzant les darreres millores abans de la inauguració de les obres el dia 20 de març a les 20h. Concretament estan pintant la façana exterior i es canviarà el rètol amb el nou logotip del centre. El president del centre, Esteve Torrent, en va parlar al programa el Centre és Viu de la ràdio, de les darreres obres que s’han fet i d’algunes novetat, com ara el nou carnet de soci o el passaport cultural.

Esteve Torrent va parlar de com serà el dia de la inauguració on han convidat a tothom que ha col·laborat amb les obres de reforma i també l’obriran a la participació.

Esteve Torrent també va fer saber que deixa la junta del Centre molt content per la feina feta, i sabent que les persones que formen part de la junta continuaran amb les següents fases de les obres que queden per fer.

Per altra banda dijous hi haurà un assaig obert de “El Tartuf” que es representarà al Centre Moral per Sant Josep. L’assaig serà a les 10 de la nit i si voleu assistir cal que us apunteu prèviament. Aquesta vegada, el grup de teatre porta una obra que fa 356 anys que fa riure a tota mena de públic. Es tracta d’una farsa que Molière va escriure per burlar-se dels impostors del seu temps. En parla el director Josep Maria López.

La versió del centre passa a l’època actual, ja que per desgracia no cal anar al segle 17 per trobar gent que vol aparentar el que no és o predica el que no fa. Uns personatges que cap d’ells sembla el que volen semblar en primera instancia.

L’obra es representarà el dissabte 21, a 2/4 de 10 de la nit i diumenge dia 22, a les 7 de la tarda. Les entrades són a la venda al web del Centre Moral o a secretaria.

I el mateix Centre Moral ens proposa anar a veure l’espectacle teatral “Les veus interiors” protagonitzat per Pere Arquillué. Els germans Saporito malviuen en la misèria, mentre assisteixen a l’esfondrament de la vella empresa familiar. Els seus veïns subsisteixen amb certa comoditat gràcies a uns quants negocis més o menys tèrbols. Però una denúncia per assassinat trasbalsarà̀ la convivència del veïnat i els sumirà en una creixent confusió. La sortida és pel 9 de maig i les inscripcions es fan fins al 27 de març a secretaria i al web del Centre.