Empat del hoquei i victòries de la resta d’equips tant els dos futbol sala com el futbol

Comencem l’habitual crònica del dilluns parlant de  el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex que rebia el Noia Freixenet, el tercer classificat de la lliga, i el cert és que  els Arenyencs varen plantar cara a tot un Noia i els hi va jugar de tu a tu. Fins i tot en algunes fases del partit els van tenir contra les cordes. Els dos equips varen buscar la victòria fins els darrers instants del partit. Finalment, però, repartiment de punts. Escoltem el tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Passem al bloc del futbol Sala . Ens centrem primer en el equip masculí que va sumar una nova victòria per la mínima davant el Castellar per (7-6) en un partit que dominava completament però que se’ls hi va complicar i que van acabar demanant l’hora . Victòria agònica que el mes positiu varen ser els 3 punts . Escoltem al tècnic, Gerard Artigas Torrent

Ara ens toca parlar de l’equip femení, que jugava el seu partit a la pista del Babar, classificat a la zona mitja de la taula. Les arenyenques no es van deixar sorprendre i es van endur una nova victòria en lliga per 2 gols a 5. Amb aquests tres punts l’equip es reivindica i es consolida a la segona posició a la taula per darrera del Sant Quirze del Vallès, que continua líder. Escoltem el tècnic.

I per últim hem de parlar de futbol, de l’equip de 4 catalana, que es va imposar a domicili el camp del Canet per (0-2) en un derbi de comarca i que finalment es va endur l’equip de Chrstian Pajuelo Cerrillo. Amb aquesta nova victòria encadenen 10 victòries consecutives en lliga i s’acosten encara més a la part alta de la taula sense perdre l’estela del líder. Escoltem a l’entrenador.